Pat karstākajās vasaras dienās jūsu paduses paliks sausas ar vienu vienkāršu triku

Vasara nav tikai saule, jūra un smiltis. Tā ir arī mūžīgs karstums un spēcīga svīšana. Jā, lai kā gribētos par to klusēt, bet visi cilvēki svīst.

Īpaši karstajā sezonā vai stresa situācijās. Bet, ja vēlāk sevi savedam kārtībā, tad ar svīšanas sekām uz apģērbu tikt galā ir grūtāk.

Vasarā vienmēr gribas valkāt gaišas drēbes, bet dzelteni plankumi padušu zonā var sabojāt jebkuru izskatu. Tāpēc vasaras sezonas pašā kulminācijā esam jums sagatavojuši dažādas metodes, kā noņemt apģērba traipus zem padusēm.

Kā tīrīt traipus zem padusēm

Lasi arī: Vecas zāļu tantes mēslojuma recepte, no kuras augi aug kā noburti pat karstā un sausā vasarā

Lasi arī: Pieredzējuši dārzkopji visu gadu vāc ziepju paliekas, lai pēc tam tās izmantotu dārzā. Kolorādo vaboles un kāpuri vairs nebūs problēma

Ja pamanāt, ka esat sācis svīst vairāk un tas iepriekš nav noticis, vajadzētu apsvērt iespēju doties pie ārsta, tā kā šāda ķermeņa reakcija notiek pie vairākām sarežģītām slimībām.

Piemēram, cukura diabēts, akromegālija, aptaukošanās vai hipertireoze. Tās var būt arī problēmas ar organisma limfātisko sistēmu vai dažādas neiroloģiskas saslimšanas un traumas. Un dažreiz banāls D vitamīna trūkums organismā var izraisīt pastiprinātu svīšanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment